• Omaka za maslenega piščanca 250g - SWAD

Omaka za maslenega piščanca 250g - SWAD

  • Šifra: H17237
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 4.99€

  • Brez DDV: 4.56€


NETO: 250 g  

ZNAMKA: SWAD  

POREKLO: Indija  

Sestavine : paradižnik 45%, voda, čebula, maslo 8,3% (mleko), indijski oreščki, česen 2,8%, sladkor, sončnično olje, ingver, rdeča čili paprika, sol, koromač, koriander, kurkuma, rožna voda, kumina, zeleni kardamom, nageljnove žbice, 

cimet, lovorjevi listi, zeleni čili, semena grškega sena 0,1%, sezamova semena, Asafoetida. 

Povprečna hranilna vrednosti na 100 g: Kalorije: 532 KJ / 127 kcal,  Maščobe: 9,5 g, - od tega nasičene maščobe: 5,3 g, Ogljikovi hidrati: 8,0 g - od tega sladkorji 4,6 g, Beljakovine: 2,3 g, Sol: 0,8 g. 

Navodila za pripravo: Pripravite piščančje meso: Narežite piščančje meso na koščke in ga po potrebi začinite s soljo in poprom ali drugimi začimbami po želji. Po želji lahko meso tudi marinirate v jogurtu, limoninem soku, česnu in ingverju. Naoljite in segrejte ponev: Na segreto ponev dodajte malo olja ali masla in ga razmažite po dnu. Pražite piščančje koščke: Dodajte narezane koščke piščanca v ponev in jih pražite, dokler ne postanejo zlato rjavi.

Dodajte omako: Ko je piščanec pražen, dodajte 250g maslene piščančje omake v ponev. Kuhajte omako: Pustite, da omaka zavre in se segreje, nato zmanjšajte temperaturo in kuhajte še nekaj minut, da se okusi združijo in omaka postane bogata. Postrezite maslenega piščanca s prilogami po vaši izbiri, kot so basmati riž, naan kruh ali svežo zelenjavo.

Oznake: Omaka, za, maslenega, piščanca, 250g, swad