O podjetju

Wenlan posredovanje, trgovina in storitve d.o.o.

Toplarniška 15

1000 Ljubljana

Matična: 170839200

Davčna: 63474654

TRR:


O podjetju

Podjetje Wenlan d.o.o je bilo v register podjetij prvič vpisano leta 2002. Specializirali smo se za distribucijo azijske hrane in pijače slovenskim in hrvaškim restavracijam in trgovinam, tudi v Zagrebu in Rijeki. Začeli smo z zelo malim podjetjem, ki pa je nato zaradi povpraševanja začelo cveteti.

Ko se je Slovenija pridružila Evropski uniji, smo lahko razširili trg tudi v Avstrijo, še posebej na Dunaj in Celovec. Razširili smo se na regijskem področju, nagrada pa je prišla leta 2014 v obliki trgovine v nakupovalnem središču v BTC Ljubljana.

V trgovini danes prodajamo produkte iz vsega sveta, vendar pa je še vedno največji odstotek teh artiklov iz azijskega trga. V naši trgovini tako najdete produkte iz Japonske, Kitajske, Tajske, Južne Koreje, Vietnama ipd.

Ker se zelo trudimo za naše cenjene stranke, vedno znova skušamo najti druge produkte in osveževati naš prodajni asortima. Zaradi samega povpraševanja smo si leta 2018 zamislili spletno trgovino, da bi se strankam po celotni Sloveniji še bolj približali.

Dobro leto kasneje se ta misel tudi uresničuje, v naši trgovini pa lahko danes najdete preko 1.200 različnih artiklov. Od zamrznjenih do svežih, konzerviranih in sušenih sestavin.  Naša filozofija je, da bi bile stranke vedno zadovoljne in da bi se vsi obiskovalci radi vračali nazaj in uživali v azijski kulinariki.Vaš

Asia-Supermarket "Kuhinja od Indije do Vzhodne Azije"