Dostava in prevzem

Lastni prevzem blaga v naših trgovini

Asia Supermarket, Francoska ulica 15, 1000 Ljubljana, Hala 5 - Tangram, vhod iz strani
(od ponedeljka do sobote, med 8.00 in 20.00 uro)
Ob prevzemu je možno plačilo z gotovino ali plačilnimi karticami.

Po oddanem spletnem naročilu, kjer ste za način dostave/prevzema označili osebni prevzem, bomo za vaša naročila blago pripravili v dogovorjenem dobavnem roku na zgoraj navedenih prevzemnih mestih. Takoj, ko so izdelki pripravljeni, vas bomo o tem obvestili z elektronsko pošto, SMS sporočilom, ali s klicem na vašo telefonsko številko.

Dostava blaga

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Ponudnik mora zagotoviti, da je odprema naročil zagotovljena v predvidenem roku.

Strošek dostave
Strošek dostave se vedno informativno izpiše in prišteje tudi v spletni košarici, pred in ob oddaji naročila.
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo. V primeru, da teža paketa presega 12 kg dodatno zaračunamo dostavo sorazmerno po ceniku dostavne službe (ne glede na znesek paketa). 

Strošek dostave za nakupe preko 60 EUR (z ddv), je za Slovenijo brezplačen. Za podjetja je dostava brezplačna, če ta znesek presega 250 EUR (z ddv).

Dostava na Hrvaško

Dostavimo tudi na Hrvaško. Ko označite regijo Hrvaška, se bodo izpisali nov dostavni element, ki je 11 EUR za pakete do 20kg. 


Čas dostave
Dostava se vrši med tednom od ponedeljka do petka se dostavi na naslov, ki je izpisan na naročilu.
Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob prevzemu, prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine.
Pri kurirski službi GLS lahko znesek pri prevzemu poravnate tudi s plačilnimi karticami.
Če vas v času dostave ni doma, bo kurir GLS Slovenija pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo.


Hitrost dostave
Od različnih dejavnikov je seveda odvisno tudi, kdaj bo naročeno blago pri vas. Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču in naročilo oddate do 14. ure, bo blago odpremljeno z naše strani še isti dan. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Naši komercialisti vas bodo preko maila ali po telefonu obvestili o stanju zaloge in o predvidenem dobavnem roku in o času dostave. Dostavo izvede dostavna služba, ponavadi naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku dveh delovnih dni.