Plačila in plačilni pogoji

1. Plačilo ob prevzemu z gotovino v primeru dostave (po povzetju)

V primeru, da želite vaše naročilo plačati ob dostavi na vaš naslov (po povzetju), nam to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila. Znesek naročila plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago na vaš naslov.


Ob dostavi in plačilu po povzetju zaračunamo strošek provizije vplačnine po povzetju GLS Slovenja, na kar vas opozorimo tudi v obrazcu za oddajo naročila.
Če se želite znesku provizije izogniti, priporočamo da izberete način plačila po predračunu, ali plačilo z gotovino ali plačilno kartico ob osebnem prevzemu v naši poslovalnici.

2. Plačilo po predračunu (s predhodnim nakazilom)


Če želite vaše naročilo plačati preko ponudbe/predračuna, nam to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila. V najkrajšem času bomo na vašo elektronsko pošto poslali ponudbo/predračun. Ko je plačilo ponudbe/predračuna razvidno na našem bančnem računu, vaše naročilo obdelamo do konca in zagotovimo dostavo/prevzem blaga.

3. Plačilo z gotovino ali plačilno kartico


Če želite blago osebno prevzeti in plačati na našem prevzemnem mestu Asia Supermarket, Šmartinska 152,1000 Ljubljana, stavba Mueller, vas naprošamo, da na obrazcu za oddajo naročila označite osebni prevzem in plačilo ob povzetju. V trgovini oz. prevzemnem mestu lahko znesek poravnate s kartico ali gotovino.

4. Plačilo s karticami VISA, MASTERCARD preko BANKART sistema    

Izdelke lahko vedno plačate tudi s plačilnimi karticami Mastercard in Visa preko vmesnika Bankart. Ko označite plačilo s kreditno kartico, boste preusmerjeni na novo okence, kjer izpolnite  zahtevane podatke in zaključite nakup. Bankart Slovenija je zanesljiv partner pri varnosti vaših osebnih podatkov. Če imate težave pri plačevanju z Bankart sistemom, se prosim obrnite na vašo banko, zaradi varovanja osebnih podatkov.