NETO: 1kg
ZNAMKA: HARUKA
POREKLO: Italija
Sestavine: sushi riž.
Povprečna hranilna vrednost na 100g: Energijska vrednost: 1467kJ / 346 kcal, Maščobe: 0.9g; od tega nasičene maščobe: 0,2g; Ogljikovi hidrati: 78g; od tega sladkorji: <0.5g, Vlaknine: 0.9% , Beljakovine: 5.9g, Sol: 7,0g.
Navodila za pripravo: Za pripravo cca. 1200g riža: kombinirajte 500g Haruka riža in 750ml vode v srednje veliki ponvi z dolgim ročajem. Segrevajte, da zavre, zmanjšajte temperaturo in dušite pokrito 20min ali dokler vsa voda ni absorbirana. Ponev umaknite s temperature in pustite stati 10min pred posrežbo. Nasvet: Če uporabljate električni kuhalnik za riž zmešajte 500g Haruka riža in 750ml vode, damo v kuhalnik in sledimo navodilom proizvajalca. Navodila za pripravo: Dodajte rižu 150ml kisa za sushi. Dobro premešajte dokler je riž vroč.